از جمله انواع پروفیل که در صنعت ساخت درب و پنجره دوجداره مورد استفاده قرار می گیرد، پروفیل فریم می باشد. این پروفیل معمولا به عنوان قاب دور درب و پنجره استفاده می شود. یکی از پرکاربردترین و پر استفاده ترین انواع پروفیل یو پی وی سی، پروفیل فریم می باشد و دلیل آن استفاده در قسمت قاب درب و پنجره می باشد. اکثر پروفیل های فریم تولید شده در مقاطع 60 و 70 میلی متری می باشند و به بازار عرضه می شوند. اما برخی از شرکت ها و تولید کنندگان اقدام به خرید مقاطع دیگر بر اساس نیاز خود انجام می دهند.
البته پروفیل فریم خود به چند دسته کلی تقسیم می شود. بر اساس عملکرد و کارایی پروفیل های فریم را می توان به پروفیل های کشویی، بازسازی و نوسازی تقسیم نمود. البته از نوع دیگر میتوان این پروفیل یو پی وی سی را به دو دسته 4 چمبر و 5 چمبر تقسیم کرد. به تعداد حفره های داخلی پروفیل چمبر می گویند.
تفاوت پروفیل پنجره دوجداره سری ۶۰ ، ۷۰
پروفیل upvc بسته به نیاز به صورت ۶۰mm و ۷۰mm و یا ابعاد بزرگترتولید می شود. پروفیل های سری 60 یا همان ۶۰mm به صورت سه حفره و چهار حفره موجود می باشد که جزو پر مصرف ترین پروفیل ها می باشد که قابلیت اجرای شیشه های دو جداره را دارد.
ولی در سیستم ۷۰mm (5 کاناله) پروفیل از عایق انرژی بهتری در برابر صوت نسبت به سری ۶۰mm می باشد و همچنین این پروفیل در پنجره هایی که ابعاد بزرگتری دارند کارایی بهتری نیز دارند . در این پروفیل اجرای شیشه های لمینت و چند جداره نیز امکان پذیر میباشد.
پروفیل پنجره سری ۶۰
پروفیل های یو پی وی سی با عرض کف 60 میلی متر معمولاً در پنجره دوجداره استفاده میشوند. هر شرکت با توجه به تکنولوژی ساخت خود، مدل های مختلفی از این پروفیل ها را تولید میکند. به عنوان مثال، شرکت وینتک پروفیل سری 60 خود را با 4 کانال یا سلول عرضه میکند، در حالی که شرکت ویستابست پروفیل مشابه خود را با 3 چمبر در بازار قرار داده است.
هرچند تمام این مشخصات به پروفیلهای سری 60 اشاره دارند، اما برای انتخاب و خرید این محصول، نکات دیگری نیز باید مد نظر قرار گیرد. به عنوان مثال، آب بندی کامل این پروفیل ها امری حیاتی است و همچنین مقاومت بالا نیز از ویژگیهای مهمی است که باید از این محصولات انتظار شود. بنابراین، در هنگام تصمیمگیری برای خرید این کالا، به این نکات نیز توجه کنید.