متریال بکار رفته در نمای کرتین وال
تمام متریالی که در ساخت مصالح نمای کرتین وال به کار می رود شامل شمش های آلومینیوم سری ۶۰۶۳ و لاستیک های EPDM ، پلی آمید و یا پی وی سی می باشد.
در ساخت لامل های نمای کرتین وال از بیلت های ۶۰۶۳ آلومینیوم استفاده می شود.
این دسته از شمش های آلومینیوم عملکرد بسیار مناسبی در عملیات اکسترود از خود نشان می دهند و از مقاومت فیزیکی بسار بالایی نیز برخوردار هستند. در پروسه رنگ آمیزی به روش آنادایز نیز شمش های سری ۶۰۶۳ نتیجه نهایی بسیار مناسبی دارند.هرچند که امکان رنگ آمیزی به روش پودری نیز وجود دارد و تنوع رنگی بیش تری نیزدر این سری وجود دارداما پروفیل هایی که باروش آنادایز رنگ آمیزی شده اند مقاومت رنگی بسیار بالاتری دربرابر اشعه مضر uv و عوامل شیمیایی از خود نشان می دهند. همچنین از لاستیک هایEPDM برای آب بندی نمای کرتین وال و کمک به تثبیت شیشه ها استفاده می گردد.
استفاده از پلی آمید زمانی مدنظر قرار می گیرد که می خواهید یک لامل را از حالت نرمال یا غیرترمال به حالت ترمال بریک تبدیل کنید. این روش موجب افزایش میزان صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. همچنین باعث می شود تا لامل ها عایق برودت نیز باشند به طوری که دمای لامل ها در زمان لمس کردن آنها مطابق با دمای داخل ساختمان باشند نه قسمت خارجی و محیط بیرونی.
شیشه ها در نمای کرتین وال چگونه است ؟
شیشه های نمای کرتین وال می توانند دوجداره، چندجداره و حتی تک جداره باشند. اما مسلم است که استفاده از شیشه های دو یا چندجداره موجب افزایش میزان صرفه جویی در مصرف انرژی و جلوگیری از ورود صداهای مزاحم به داخل ساختمان می شود.
همچنین استفاده ازشیشه های لمینیت در جداره خارجی ساختمان به دلیل ساختار منحصربه فردی که دارند (شیشه های لمینیت درزمان شکست به تکه های بسیار ریز تبدیل می شوند و درجای خود می ایستند و ریزش نمی کنند) کمک شایانی به افزایش ضریب ایمنی نمای کرتین وال می کنند.
شاید سوال کنید چرا در بین جنس های مختلفی که درنمای شیشه ای کرتین وال وجود دارد تأکید اساسی برروی جنس آلومینیوم است؟
دلیل آن مشخص است، زیبایی و قابلیت آنادایز آلومینیوم آنقدر زیاد است که سبب می شود در رنگ بندی های متنوع و خاص و همینطورطرح بندی های زیبا طبق یک سری ضخامت دقیق عمل کند.
در پایان باید خاطرنشان کنیم که در جامعه امروز کرتین وال به عنوان یک نوع نما به رسمیت شناخته شده که دربهبود عملکرد انرژی و راحتی ساکنین تأثیر بسزایی دارد.
این روش که روش جدیدتری نیز به شمار می آید باعث افزایش سرعت کار می شود. تمامی مراحل برش لامل های آلومینیومی در کارخانه صورت می گیرد و تنها عملیات نصب در ساختمان انجام می شود که این کار سرعت انجام کار را بالا می برد.