شیشه لمینت از دو یا چند لایه شیشه با لایه های PVB (پلی وینیل بوتیرات) تولید میشود .
لایه های PVB به وسیله دستگاه های اتوکلاو به دیگر لایه ها متصل می شوند .
این لایه ها باعث می شوند شیشه در هنگام شکستگی انسجام خود را حفظ کند و پراکنده نشود . در واقع وجود لایه PVB باعث در کنار هم نگهداشتن تکه های خرد شده شیشه می شود .
آنچه در این مطلب میخوانید :
ضخامت شیشه لمینت
ضخامت شیشه های لمینت به نوع کاربرد ان بستگی دارد .
حداکثر ضخامت این شیشه ها 50 میلیمتر می باشد ، یعنی این که مجموع لایه های شیشه و PVB نباید نباید بیش از 50 میلیمتر باشد .
- همچنین بخوانید : مزایای استفاده از شیشه سکوریت
مقایسه شیشه لمینت با شیشه معمولی
اگر شیشه لمینت را با شیشه معمولی با ضخامت یکسان مقایسه کنیم ، مشاهده میشود که شیشه لمینت مقاومت بالایی حدود 5 برابر شیشه معمولی دارد .
پوشش PVB که به سطح شیشه اضافه می شود ، نیروی ضربه وارد شده به شیشه را میگیرد و مانع از پخش و پرتاپ ذرات شیشه به اطراف می شود .
این لایه با چسبیدن به قطعات شیشه خرد شده باعث نگه داشتن ان در کنار هم می شود و بدین صورت خطرات ناشی از شکستگی شیشه را کاهش می دهد .
شیشه لمینت عایق صدا
شیشه های لمینت در برابر عبور صدا مقاومت بالایی دارند و نوعی عایق محسوب میشوند که از انتقال سر و صدا ممانعت می کنند و آلودگی صوتی را وارد ساختمان نمی کنند .
- همچنین بخوانید : مواد اوليه شیشه دوجداره چیست ؟
امنیت شیشه لمینت
به دلیل بالا بودن امنیت شیشه های نشکن ، از این نوع شیشه در ساختمان های مرتفع به وفور استفاده میگردد . این شیشه ها در برابر حوادث گوناگون مانند زلزله و وزش شدید باد و اتش سوزی مقاومت بالایی دارند و امنیت ساکنین ساختمان را فراهم می آورند .