شرکت نگین البرز

با ما در ارتباط باشید

مقایسه نمای ساختمان سرامیک با کامپوزیت

نمای ساختمان سرامیک با کامپوزیت

نمای ساختمان را از سرامیک بسازیم یا کامپوزیت؟

اگر قصد طراحی و اجرای نمای ساختمان شیک و مدرن را داشته باشید و بخواهید صاحب یک ساختمان با نمای بی نقص و زیبا باشید حتما انتخاب متریال مناسب برای ساختمان از مهمترین تصمیماتی است که باید بگیرید.

سرامیک مصالح رایج در صنعت ساختمان

سرامیک یکی از مصالح محبوب در ساختمان است که در نمای داخلی و خارجی ساختمان به کار می رود استفاده از سرامیک میتواند جلوه ی ساختمان را چند برابر کند، اما این مصالح به جز جنبه ی ،زیبایی محاسن دیگری نیز دارد که در ادامه به آن میپردازیم.

انواع روش های اجرای نمای سرامیک

سرامیک در نمای ساختمان به دو روش خشک و ملاتی اجرا می شود روش ملاتی از روش های رایجی است که از گذشته تا به امروز از آن برای ساختمان سازی استفاده می شده است؛ که میتوان گفت معایب آن باعث شده تا امروزه کمتر از این روش در ساختمان سازی استفاده شود. یکی از اصلی ترین معایب نمای سرامیک ملاتی سنگینی بیش از حد ساختمان به دلیل استفاده از ملات است دردسرهایی را به دنبال دارد.
بهترین روش اجرای سرامیک اجرای سرامیک خشک است. در این روش برای نصب سرامیک روی جداره خارجی ساختمان از پیچ و مهره و اتصالات استفاده میشود .

سرامیک در انواع مختلفی مانند سرامیک پرسلانی لعابدار و بدون لعاب سرامیک پرسلانی فول بادی ،یا ،توپر سرامیک پرسلانی تراکوتا و … تولید میشود و بسته به نوع ساختمان شما از این مدل ها استفاده می شود.

نمای سرامیک

مراحل نصب سرامیک خشک

به این صورت است که در مرحله اول ما یک سری قوطی آهنی داریم که برای شبکه بندی و شاسی کشی از آن استفاده میکنیم
در مرحله بعد یکسری زیرسازی آلومینیومی داریم که سرامیک ها با توجه به دیتیل و جزئیاتی که دارند روی این زیرسازی ها قرار میگیرند بعد از این مرحله نیز به کمک مجری نما، سرامیک ها برروی جداره خارجی ساختمان نصب میشوند این مراحل کلی نصب سرامیک بود اما به صورت دقیق تر ما دو روش اجرای سرامیک خشک داریم روش نمایان یا ویزیبل و روش پنهان یا اینویزیبل که در ادامه با این دو روش آشنا میشویم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست مشاوره رایگان، با شماره تلفن‌ های شرکت تماس حاصل نمایید.

طراحی و اجرای نمای ساختمان

انواع روش های اجرای سرامیک خشک

همانطور که گفتیم سرامیک خشک به دو روش visible و invisible اجرا می شوند در روش ویزیبل هیچگونه شیاری در بدنه سرامیک ایجاد نمیشود و در نتیجه مطمئن تر است و ساده ترین و ارزانترین روش اجرای سرامیک است. در این روش، اتصالات و کلیپس ها نمایان میباشند روش اینویزیبل تنها چیزی که شما در نمای ساختمان مشاهده میکنید، درزهای بین سرامیک ها هستند؛ و سرامیک ها بوسیله ی شیارهایی که در سطح آنها ایجاد شده برروی صفحات زیری خود نصب می شوند.

سرامیک خشک visible

سرامیک خشک invisible

مزایای نمای سرامیکی

  • از جمله محاسن استفاده از نمای سرامیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • تنوع زیاد در طرح و رنگ
  • سبک بودن نسبت به سنگ و سایر مصالح ساختمانی
  • ظاهر زیبا و مدرن
  • ضد حریق بودن . مقاومت فیزیکی بالا
  • مقاومت شیمیایی بالا
  • مقاومت در برابر اشعه های مضر
  • و مقاومت در برابر ضربه

معایب استفاده از نمای سرامیکی

مانند تمام مصالح ساختمانی سرامیک هم معایب خاص خودش را دارد که در ادامه بررسی میکنیم

  • عایق نبودن نسبت به سرما و گرما . عایق نبودن نسبت به صدا
  • بازتاب نور و کاهش زیبایی نمای ساختمان
  • عدم مقاومت در برابر شرایط جوی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا