نمای شيشه ای اسپایدر

اسپایدر(Spider)‏ به معنای عنکبوت است و به دلیل این که این شیشه ساختاری عنکبوتی شکل داشته و شیشه اسپایدر بر محورها و یراق ها بصورت شبکه ای، موزابیکی نصب می گردند، این نام برای شیشه اسپایدر انتخاب شده است. اما عده ای دیگر فرم و شکل یراق اتصال دهنده را که شبیه پاها و بدن عنکبوت بوده را دلیل براین نامگذاری می دانند.

کاربردهای نمای شيشه ای اسپایدر

کاربرد اصلی نمای اسپایدر در ساختمان های تجاری و اداری بوده و در صفحه شیشه هیچ گونه سازه عمودی و افقی مشاهده نمی شود. موردی که در نمای کرتین وال لامل به عنوان یک ضعف مطرح می گردد. به طور کلی نمای اسپایدر دارای سیستم متنوع ساختار سازه ای از سیستم سازه های فلزی، کابلی و شیشه ای است که با توجه به کاربری ساختمان بارگذاری و هزینه از آن ها استفاده می شود.استفاده از هرنوع ساختار شیشه در این نما بلامانع بوده که با توجه به شرایط محیطی و کاربری نما تعیین می گردد.

نصب و اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

به جرأت می توان گفت نصب و اجرای این محصول یکی از پیچیده ترین پروژه های نصب در ساختمان و سازه ها است. محاسبه دقیق به همراه اجرای با دقت شیشه اسپایدر می بایست باهم انجام شده و حتی اختلاف محاسبه میلی متری به دلیل ساختار شبکه ای به کیفیت کار آسیب جدی می زند.
اندازه گیری قبل از شروع و تولید شیشه اسپایدر نیز نقش به سزایی در ارتقای کیفیت پروژه دارد. در شیشه اسپایدر امکان خطا در واحد میلی متر نیز وجود نداشته و هر نوع محاسبه خطا به پروژه آسیب جدی می زند.
این محصول از آن دسته نماهایی است که با سبک مدرن امروزی هماهنگی دارد و ضمن جلوه زیبایی که به ساختمان می بخشد باعث فراگیر شدن نور طبیعی در کل ساختمان می شود.
پانل های این محصول، به صورت تک جداره یا دوجداره و با عایق حرارتی ارایه می گردد، این پانل هاتوسط اتصالات فولاد ضدزنگ در چهار، شش یا چند نقطه به ‎یکدیگر متصل می گردد.
پانل ها به دو صورت ثابت و کشویی نصب می گردد تا در صورت لزوم بازشوند.
سیستم های نما شیشه ی اسپایدر علاوه بر مقاومت در برابر باد و عناصر دیگر،‏ عایق حرارتی و صوتی، در برابر آتش نیز مقاوم است. ترکیب فولاد و شیشه اسپایدر نیز به طورگسترده در نمای ساختمان و سقف سازی استفاده می شود.

نمای اسپایدر نگین البرز

طراحی و اجرای نمای شيشه ای اسپایدر

صفر تا صد اجرای نمای اسپایدر

قیمت نمای اسپایدر

مشاوره، طراحی و اجرا

برای مشاوره در مورد اجرای نمای اسپایدر از طریق فرم تماس و یا شماره های زیر با ما در ارتباط باشید .

قیمت نمای شيشه ای اسپایدر

نمای خود ایستای کرتین وال curtain wallجزو ساختارهایی است که هزینه نهایی آن تابع فاکتورهای گوناگونی است. ِ
به همین جهت نمی توان تعریف قطعی از قیمت شیشه اسپایدر داشت و باید حتما براساس شکل و ساختار نمای ساختمان ابتدا طراحی شده و سپس با آنالیز طرح به دست آمده و با در نظرگیری شرایط مالی پروژه قیمت نهایی به دست آید.

می توان گفت قیمت نمای اسپایدر کاملا تابع میزان مصرف:

  • شکل و ساختار پروفیل ها
  • نوع سیستم به کار رفته کرتین وال مانند فیس کپ (که ارزان ترین نوع نمای کرتین وال محسوب می شود).

انواع متفاوت یراق آلات مورداستفاده در نمای شیشه ای اسپایدر عبارتند از:

فین گلسII ، فین گلس I ،کانکتور روتل دوجداره ، روتل و … وقتی می خواهید دهنه های بزرگ مغازه ویا فروشگاه خود را به وسیله سازه های شیشه ای با ابعاد بزرگ پوشش دهید و در آن سازه ی آهنی و آهن کشی نداشته باشید مطمئناً بهترین گزینه نمای شیشه اسپایدر است.

طریقه آماده سازی نمای شیشه ای اسپایدر برای نصب

نمای شيشه ای اسپایدر(‎Curtain Wall)‏ طرفداران زیادی پیداکرده ، ابتدا به ساکن پس از آماده شدن محیط اتمام و سنگ کاری، لوله های استیل باضخامت بالا توسط بست های مخصوصی به کف و سقف نصب می شود و سپس بست های اسپایدر که معمولاً x وy هستند به وسیله جوش آرگون به لوله ها متصل می گردد و سپس بعد از جوشکاری, اندازه شیشه اسپایدر به صورت دقیق گرفته و برای نصب شیشه ها آماده می گردد.
بین شیشه های نصب شده فاصله ای بین ۱ الی 5/1 سانت ‎گذاشته می شود که آن را با چسب های سیلیکون بی رنگ به صورت دقیق پر می کنند. این فاصله باعث می شود در زمان افت ساختمان و یا زلزله شیشه اسپایدر به هم برخورد نکرده و دچارشکستگی نشوند.

معایب نمای اسپایدر

  • نیازبه کنترل مداوم جهت اجرای صحیح آب بندی
  • نیاز به محاسبات سازه وکنترل توسط مهندسین عمران در مقایسه با سیستم های مشابه مانند کرتین وال

مزایا نمای اسپایدر

  • وزن کم سازه و اتصالات
  • شفافیت یکپارچه نما
  • سادگی جزییات اجرا
  • امکان اجرای سطوح پیچیده بدون نیاز به فرم دهی سازه
  • تنوع سیستم های زیرمجموعه نمای اسپایدر
  • مقاومت در برابر نیروی زلزله از طریق امکان جابه جایی نما

شیشه های مورد استفاده در نمای شیشه ای اسپایدر

شیشه های بکار رفته در نمای شیشه اسپایدر اصولاً باید به صورت شیشه لمینیت و یا به صورت شیشه ۱۰ میل سکوریت استفاده شود.

مزایای نمای شیشه ای

استفاده از نمای شیشه‌ ای در ساختمان‌ ها موجب ورود فراوان نور طبیعی به داخل فضا ها می‌شود. این نورپذیری مناسب، روشنایی و انرژی را در محیط افزایش می‌دهد و به رضایت کاربران کمک می‌کند. همچنین، نماهای شیشه‌ ای می‌توانند از نور خورشید و منابع انرژی تجدید پذیر بهره‌ برداری کنند که این امر به بهبود بهره‌ وری انرژی و کاهش هزینه‌ های مربوط به آن منجر می‌شود. از طرف دیگر، این نما ها با ایجاد ارتباط نزدیک‌ تر بین فضای داخلی و خارجی ساختمان، به زیبایی و طراحی آن افزوده و فضایی دلپذیر و مطبوع ایجاد می‌کنند. در نهایت، بهره‌گیری از این نوع نماها نه تنها به صرفه‌ جویی در مصرف انرژی کمک می‌کند بلکه در حفظ محیط زیست نیز تاثیرگذار است.

مزایای نمای شیشه ای اسپایدر

معایب نمای شیشه ای در ساختمان

نماهای شیشه‌ ای در مواجهه با تابش مستقیم نور خورشید ممکن است باعث افزایش دما در داخل ساختمان شوند که این امر می‌تواند هزینه‌ های سرمایش و گرمایش را افزایش دهد. همچنین، این نوع نماها به دلیل ساختار شفاف و بدون مانع، می‌توانند به عنوان مسیر ورودی آسان‌ تری برای حشرات و حیوانات کوچک عمل کنند. این مسئله به ویژه زمانی به چالش تبدیل می‌شود که فضاهای خالی بین نما و ساختمان وجود داشته باشد که می‌تواند به ورود این موجودات کمک کند. البته اگر از شیشه‌ ها و بست‌های مناسب استفاده شود، می‌توان تا حدی از این مشکل جلوگیری کرد.

معایب نمای شیشه ای در ساختمان

علاوه بر این، نماهای شیشه‌ ای به دلیل آسیب‌ پذیری بیشتر نسبت به دیگر مواد، نیاز به هزینه‌ های نگهداری بیشتری دارند. در صورت بروز حریق، این نماها می‌توانند به گسترش آتش و ورود دود به داخل ساختمان و طبقات کمک کنند که خود یک چالش جدی در ایمنی ساختمان به شمار می‌رود. لذا ضروری است که در طراحی و اجرای نماهای شیشه‌ ای، به این نکات توجه ویژه‌ای شود تا ضمن حفظ زیبایی، ایمنی و کارایی ساختمان نیز تضمین گردد.

 

برای استعلام قیمت و یا سفارش پیام بگذارید ، کارشناس های نگین البرز با شما تماس خواهند گرفت

فرم ثبت سفارش

پیمایش به بالا